Viikkokuulumiset ja arvonnan voittaja!

Tänään on ollut juurikin sellainen päivä ettei jaksaisi tehdä mitään, ei edes huvita mikään. Raskaushormonit? Anoppi kävi siis hyvään saumaan Emilion päiväksi puuhailemaan jotain kivempaa kun mitä me olisimme keksineet kahden kotona.

Alkuviikko Lahdessa

Lähdimme tosiaan sunnuntaina Lahteen vanhempieni luokse kyläilemään. Pyrin käymään siellä kerran kuussa niin tapaa ystäviäkin, jotka suurimmaksi osaksi asuvat siellä. Säät eivät niinkään sallineet, mutta käytiin shoppailemassa keskustan lisäksi Karismassa, jossa oli hyvä kiinalainen ruokapaikka. Olisi tehnyt mieli ostaa vauvanvaatteita, mutta ei! Kaikenlisäksi Jenkeistä niitä saa roppakaupalla ja todellakin halvalla. Vietimme paljon aikaa liikenteessä ja kävimme mm. ensimmäistä kertaa HopLopissa. 


Matkajärjestelyt vauhdissa

Yleensä minulla on aina kamala hinku varata lennot kohteeseen, mutta sen jälkeen kaikki muu jää. Sain kuitenkin vihdoin tilattua valuutat, teimme Esta-hakemukset ja vuokrasimme auton. Senkin kun olisi tehnyt silloin kuukausi sitten kuin niitä hintoja silmäilin niin olisi säästänyt satasen. Eli olisiko nyt kaikki viimein kasassa matkan suhteen? Ainiin, se matkavakuutus! 

Mammavaatteet kaapista

Niin se oli tehtävä ja alettava tonkia mammavaatteita kaapin perukoilta. Viimeksi kun sellaisiin oli tarvetta niin olin jo yli puolen välin. Nyt en ole voinut käyttää tavallisia housuja enää viikkoihin ja paidat alkoi istua huonosti. Sunnuntaina pyörähtää 17. viikko. Olen myös huomannut, että pidän päällä vain isoja paitoja vaikka voisin ihan hyvin jo korostaa vatsaa. Löysin jopa valkoiset mammashortsit, joita käytin viimeksi vasta raskauden jälkeen. Oli muuten aika ikävää toipua raskaudesta kesällä, ei tehnyt mieli olla ulkona ja vatsa ei todellakaan palautunut pieniä kesävaatteita varten. Luulen nauttivani talvesta enemmän pienen vauvan kanssa, saamme sitten nauttia kesästä puolivuotiaan kanssa. 

Loppuviikon suunnitelmat

Näyttäisi siltä ettei sellaisia ole. Kuitenkin varma ajanviettopaikka saattaa huomenna olla Ideapark, vaikka mitään erityistä ostettavaa ei olekaan. As usual. Kaikki tuntuvat olevan jonkin sortin flunssassa ja isä H:lla on huomenna vapaapäivänään kaikenlaista muuta puuhaa. Kotona olen nyt taas ommellut ahkerasti, ehkäpä jatkan samalla linjalla. Aloitin keppihevosen teon pojalle ja itselleni olisi tulossa rento ja ihanan värinen kesäpaita (varsinkin reissua varten, koska siellä lämmöt ovat varmasti kohdillaan). Arvonnan voittaja on tosiaan selvinnyt ja hän oli kommenteissa nimimerkillä "Jansu". Ihanasti onnea! :) Häneen on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Muistathan, että meidän menoa voi aktiivisesti seurata Instan My Storyn kautta. 

______________________________

Elämän ei tarvitse olla pelkkää pinkkiä hattaraa, myös kirpeää salmiakkia mahtuu mukaan. <3
______________________________

SEURAATHAN JO Facebookissa?

Tai hyppää mukaan INSTASSA!


MAMMALANDIAN blogit

Kommentit

Suositut tekstit