Kodin hyvän mielen paikka

Olen tosi visuaalinen tyyppi ja saan hyvää mieltä kauniista asioista (ja järjestyksestä). Tässä kodissa olen panostanut entistä enemmän siihen, että täällä on hyvä fiilis. 

Lempihuoneeni sekä tässä rivarissa että entisessä talossamme oli olohuone. Siellä on aina se kodin paras tunnelma. Täällä tosin keittiö ei ole avomallinen ja pidän siitä, että se on piilossa omana tilanaan. Raskaus on nostanut pienen sisustusvimman esiin enkä tiedä sisustinko meidän omaa edellistä asuntoa näin tunnollisesti kuin nyt tätä vuokrakotia. Ehkä tiesin silloin jo alusta saakka, että sitä kotia ei tehty niin sanotusti meille. Tässä kodissa palaset on vihdoin saatu paikoilleen (kunhan makuuhuone saadaan viimeisteltyä). Eli koska olen myös innostunut kaikista diy-jutuista, niin alla olevien kuvien eteisen seinällä oleva taulusysteemi (joka tarvitsee vielä täydennystä esimerkiksi valokuvista) on itselleni se meidän kodin hyvän mielen paikka. 

Meidän eteisessä minulle tulee aina hyvä olo lähteä päivän uusiin koitoksiin ja kotiin on myös kiva ja rauhallista palata.


Ja vaikka jokaisesta päivästä ei tulisi hyvää, niin aina aamuisin voin kuitenkin itse olla vastuussa omasta moodista ja siitä, että yritänkö tehdä päivästä hyvän.


Taulun kehys on peräisin peilistä, joka meni rikki. Tällä hetkellä olen täydentänyt asetelmaa muutamalla mustavalkoisella kortilla, jotka kantaa hyvän mielen sanomaa. Ehkä tauluun voisi lisätä pikkuhiljaa kaikenlaista mustavalkoista? Kirjaimet on Letterbannerilta ja pienet kortit on saatu ostosten kylkiäisinä. Kirjaimet on kiinnitetty kehykseen valkoisella kuminauhalla, mutta kortit on vain teipattu seinään. Eteinen tosiaan näytti tyhjältä ja musta lipasto kaipasi jotain kaverikseen. Eipä tarvinnut ostaa jotakin valmista taulua vaan kaivella vain omaa varastoa. Vastapäisellä seinällä on kokovartalopeili ja pieni musta tuoli.

Kuinkas teidän kodin tukikohdat, onko olemassa jokin paikka tai esine jonka ympärille on halunnut koota hyvää mieltä? :)

______________________________

Elämän ei tarvitse olla pelkkää pinkkiä hattaraa, myös kirpeää salmiakkia mahtuu mukaan. <3
______________________________

SEURAATHAN JO Facebookissa?

Tai hyppää mukaan INSTASSA!


MAMMALANDIAN blogit

Kommentit

Suositut tekstit