BLOGI 1-VUOTTA & Oot niin ihana-arvonta!

Uskomatonta, että tässä oli taas yksi vuosi. Aina se on yhtä uskomatonta, vaikka olihan se pitkä ja työntäyteinen vuosi. Blogin ensimmäinen kirjoitus ilmestyi 2.7.2016 vanhaan osoitteeseen, minut oli juuri hyväksytty sairaanhoitajaopiskelijaksi ja siitä koko ajatus blogin pitämisestä lähti.

On ollut ihanaa lukea ammattikorkeakoulujen onnitteluja ja tervetuliaistoivotuksia uusien valittujen oppilaiden kunniaksi. Itselleni se vuoden takainen päivä on ollut yksi elämäni parhaimmista. Kyseinen onnekas tapahtuma määrittää elämälleni taas uuden suunnan ja tunnen todella olevani oikeilla raiteilla. Tunsin vuosia kulkevani väärään suuntaan tai vähintään junnaavani paikoillaan, mutta kuten blogini ensimmäisen tekstin otsikko kertoi: elämä pausella, nyt voi taas painaa playta. Ja kovaa on mentykin, välillä ihan pikakelausta eteenpäin. Vanhoja postauksia pääsee lukemaan etusivun kautta vanhat postaukset-otsikon kautta. En myöskään pistäisi pahaksi, mikäli saisin uusia tykkääjiä ja seuraajia somekanaviin joihin pääsee myös etusivulta tai tämän postauksen lopusta.

Pääsitkö sinä kenties kouluun haluamallesi linjalle vai kypsytteletkö koulun penkille hyppäämistä vielä mielessäsi? Blogini ensimmäiset tekstit pitävät paljon sisällään kirjoituksia siitä, ettei se ole mahdotonta.

Olen ollut todella iloinen siitä, että mihin bloggaaminen on minua vienyt. Olen tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja saanut tehdä kivoja yhteistöitä eri yritysten kanssa. Portaalin alaisuudessa on aina kiva kirjoittaa, joten on kiva kuulua Mammalandian joukkoon. Jatkoa tulee täst edeskin, mutta edelleen tuntuu ettei blogi ole aivan löytänyt tyyliään, kaipa se tästä koko ajan selkiintyy. Toivon, että oppisin kirjoittamaan enemmän niitä tavallisia ja arkisia asioita. Olen ollut todella tyytyväinen myös siitä, että blogini tavoittaa ihmisiä. Osoitteen vaihtaminen uudelle alustalle jännitti aluksi ja se toikin pienen notkahduksen lukijamääriin, mutta siellä teitä silti on, kasvavalla joukolla! Kiitos siitä. 

Blogin synttäreiden kunniaksi sain Oot niin ihana-brändiltä sekä pojan että omaan äitiysneuvolakorttiin kannet, joita olen halunnut jo pitkään. Puuttuuko sinulta vielä sellainen?


Oot niin ihana-tuotteet eivät varmasti esittelyjä kaipaa. Heidät löytää myös somen eri kanavista, joten ei kun tykkäilemään ja seurailemaan niin saat tiedon uutuuksista heti! Brändi on rakentunut pikkuhiljaa lippulaivatuotteen eli upean vauvakirjan ympärille, joka lähti yhden naisen unelmasta tehdä sellainen vauvamuistojen kirjanen, joka sopisi kaikille ja joka on tehty nimenomaan kuunnellen vanhempien toiveita. Kuten omiinkin arvoihini kuuluu, niin kyseinen vauvakirja on kaikinpuolin suomalainen teos. Itse pidän kovasti yrityksen ideasta ja ensimmäiset tuotteet ostinkin Lapsimessuilta. Oot niin ihana-lause tuo ainakin itselleni hyvää mieltä ja siihen kiteytyy se suuri merkitys mitä oma lapsi tai lapseni minulle merkitsevät. 

Yhteistyössä Oot niin ihana-brändin kanssa sain mahdollisuuden postittaa yhdet kannet arvonnan voittajalle. Arvonta suoritetaan täällä blogissa kommentoimalla. Mikäli sinuun saa yhteyden pelkän Bloggerin profiilin kautta niin hyvä, mutta muussa tapauksessa jätättehän nimettömät kommentoijat sähköpostiosoitteenne kommenttiin (en huomioi ollenkaan kommentteja, joiden jättäjiin ei saa yhteyttä). :) Arvonta suoritetaan viikon päästä 7.7. klo. 21.00. Good luck!

______________________________

SEURAATHAN JO Facebookissa?

Tai hyppää mukaan INSTASSA!


MAMMALANDIAN blogit


Kommentit

 1. Kelpaisi kannet tännekin ;) joko kaksvee esikoistytön tai noin kuukauden päästä syntyvän pikkuveikan neuvolakorttiin :) onnea yks vee päivän johdosta!!
  anna.ypya@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Mullakin blogin vuosipäivä on ihan just kohta :D Niin hauskaa lukea, kun ollaan oltu vuosi sitten ihan samanlaisissa fiiliksissä opintojen aloituksesta ja muusta!

  Ihanat kannet, osallistun arvontaan! tasapainoiluablog@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nää olis ihanat meidän elovauvan neuvolakorttiin 😍 kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana 😊 anette.kulla@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Antaisin neuvolakortin kuoret ystävälle joka saa syksyllä vauvan :) Omalla pojalla on olet ihana vauvakirja ja on tykätty kovasti ❤ heidi.nerg@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnittelut 1v. blogille!
  Ihana arvonta eli mukaan siihen.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnea 1-vuotiaalle! Mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onnea 1-vuotiaalle blogille ��
  paula.tuomenharju@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Onnea blogille!<3 nämä olisi ihanat tyttären neuvolakorttiin!
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnittelut ekan vuoden virstapylväästä! Nää Ihana-kannet on kyllä harvinaisen ihanat <3 :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnea 1 vuotiaalle blogille ja toivon mukaan bloggaat monen monta vuotta. Mukana ollaan!!!😘
  fromoonatoyou@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas täällä ihania kommentteja, varsinkin tämä! <3

   Poista
 12. Onnea blogille! :) Nuo kannet on ihanat :)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut 1-vuotiaalle blogille! <3 Ihanat nuo neuvolakorttikannet, eli siis mukana ollaan! :)

  adele.alaspaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea blogillesi :) Mukana ihanassa arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa :) Paljon onnea hienosta suorituksesta :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Onnea ja mukaan arvontaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 17. Onnea! Ja mukana arvonnassa :)
  Juuri katselin miten neuvolasta saadut suojakuoret repeävät pian kahtia eli tarvetta on :)

  kotonajakaupungilla@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Arvonta on suoritettu ja "Jansuun" tullaan olemaan yhteydessä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit