Mitä tekee äiti jonka ei tarvitse siivota?

No kaikkea kivaa tietenkin, hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä! Mitä sinä tekisit jos teillä olisi kotisiivouspalvelu? 

Tätä päivää oli odotettu kuin kuuta nousevaa: minun ei tarvitsisi suorittaa viikkosiivousta, kiitos Freskan! Minulla ei ole aiempaa kokemusta kotisiivouksesta, mutta pelkkä ajatus oli niin arjen luksusta. Meillä on kaikilla koirilla karvanlähtöaika tällä hetkellä, joten on ihan mukavaa, että ammattilainen tulee poistamaan pölypallerot sieltäkin mistä en ikinä niitä jaksa pyydystää.

 
Kun siistijä soitti aamulla ovikelloa täsmällisesti ja aurinkoisella olemuksellaan niin pienen kierroksen ja toiveiden jälkeen tuntui ihanalta sulkea ovi ja tehdä itse jotain aivan muuta. Pienet koirat jätin kuljetuskoppaan saunan lauteille (nauroimme tätä yhdessä, mutta kun yksi niistä jopa puree, niin parempi näin) ja ison koiran otin mukaani autoon. Lähdinkin siis imuroimaan omaa juuri pestyä autoani, se on ollut tehtävälistalla jo liian kauan. Minun olisi tehnyt mieli ottaa muutama matto ja lähteä pesupaikalle niiden kanssa mutta päätin, että ei, lähden kirjastoon lainaamaan kaavoja vaatteisiin ja Ideaparkkiin shoppailemaan. 
 
 
Kun tulin kotiin niin meinasin alkaa itkemään (siitä on ehkä syyttäminen raskaushormonien). Halusin vain kulkea ympäri asuntoa ja istahtaa fiilistelemään. Nauroinkin jo ystävälle, että meillä ei varmaan kuukauteen nyt kukaan saa tehdä yhtään mitään (hyvä jos liikkua), heh. Lopputulos oli tosiaan sen verran huolellinen, ettei varmaan vähään aikaan tarvitsekaan siivota. Kaikki ne tahrat eteisen pöydällä ja pöly telkkarissa mitä harvemmin itse siistin olivat hävinneet. Pedeissä oli puhtaat lakanat ja ovet kiilsi valkoisena. Tähän näkyyn sopii nyt paremmin kuin hyvin kukat jotka ostin shoppailureissullani ja tietenkin suklaalevy (vaikken sitä nyt kovalla työllä ansainnutkaan, mutta vähintään takautuvasti).
 
Mikäli sinua kiinnostaa saada apua arkeesi tai lisäaikaa kesälomalle esimerkiksi täällä Pirkanmaan alueella niin klikkaapas tästä: kotisiivous Tampereella. Varoitan, että hyvään ja laadukkaaseen palveluun voi jäädä koukkuun. :) Kotoa ei tietenkään tarvitse lähteä pois palvelun ajaksi ja usein se tapahtuukin esimerkiksi asiakkaan ollessa töissä. Poika on vielä pari tuntia päiväkodissa, joten itselleni jäi hyvin aikaa tehdä ruoka ja lähteä lenkille koiran kanssa, joka on nukkunut takakontissa nyt viimetunnit. Aivan ihana ilma, aurinko viimeisteli meidän kodin kesäsiivouksen. 

Mieskin jo kysyi, että paljos tämä palvelu maksaisikaan jatkossa? No niimpä. Kiitos siis meidän oma Mammalandia ja Freska yhteistyöstä ja tästä kokemuksesta. Suosittelen!

______________________________

SEURAATHAN JO Facebookissa?

Tai hyppää mukaan INSTASSA!


MAMMALANDIAN blogit

Kommentit

Suositut tekstit