Mitä meille ja minun opinnoille kuuluu?

Kevät on tullut rytinällä ja pian se varmaan muuttuu jo kesäksi. Ihanaa kun olen säästynyt oikeastaan kokonaan siitepölyallergian oireilta. Vielä en kuitenkaan osaa kulkea kesäisissä kuteissa, myös pojan vaatetus päiväkotiin on aiheuttanut pulmia. Hän sai Reimalta ihanan vihreän softshell-haalarin ja se tuntuu olevan erittäin passeli tähän säähän. Meillä ei aiemmin sellaista ole vielä ollutkaan ja jos viime kesä toistaa itsensä tänä vuonna niin pihalla pääsee leikkimään haalareissa vielä heinäkuussa!

Mutta se säästä, koska tänään oli minun viimeinen koulupäiväni! Kyllä, ensimmäinen vuosi on paketissa. Aikas parasta. Jos nämä lukukaudet näin lipuvat ohitse niin eikai tässä auta kuin äkkiä nauttia matkasta. On kyllä ollut yksi elämäni parhaimmista vuosista. Tästä ei suinkaan ala mikään rentouttava kesäloma (vaikka olen kyllä tyytyväinen etten mene nyt töihin) vaan aloitan heti huomenissa kesäopinnot. Tavoitteena olisi saada kokoon 13-15 opintopistettä. Se vastaa äkkiä noin 3 kuukauden työmäärää. Kurssit joihin pääsin mukaan ovat mm. raskaus ja synnytys, lastentaudit, geriatria ja anestesiologia. Emilio on päivähoidossa vielä kesäkuun mutta sitten otamme hänet lomalle 2 kuukaudeksi. En tiedä miten opintojeni käy, mutta yritetään.. Se oikeastaan on ollut koko ajan tarkoituksena sillekin, etten mene töihin, jotta hän saa nauttia rauhallisesta arjesta. Kulunut vuosi on ollut hänellekin suurta muutoksen aikaa.

 

Kuluneen vuoden sairaanhoitajan opinnoistani voit lukea seuraavista postauksista: kouluviikkoni vol 1, kouluviikkoni vol 2, kouluviikkoni vol 3, kouluviikkoni vol 4, kouluviikkoni vol 5. Vanhasta blogista löytyy tämän vuoden aikana muutakin kouluun ja harkkaan liittyviä kirjoituksia. 

 

Tuleva kesä tuo mukanaan myös sen, että mieheni koulu päättyy hetkeksi ja hänkin pääsee kesälomalle heinäkuun tietämillä. Ja silloin meillä onkin se Los Angelesin reissu! En ole muuten vieläkään varannut majoitusta saati vuokrannut autoa. Ajatukset ovat olleet nyt Emilion tulevissa synttäreissä, joiden menua suunnittelin viimeksi tänään. Taisin hieman paisuttaa vieraslistaa, mutta nämä ovat sitten ensimmäiset kaverisynttärit. En kuitenkaan kutsunut kuin lähimpiä ystäviä keiden lapsia Emilio on jo tavannut. Päiväkotikaverit saa odottaa kutsua varmaan vielä parisen vuotta. En tiedä taaskaan, että mitä voisin hankkia pojalle lahjaksi. Muutama mieluinen juttu on jo tulossa lelun muodossa, joten ehkä vain keskityn ompelemaan hänelle vaatteita koossa 92-98, koska näyttää siltä ettei meillä ole mitään mihinkä pukea hänet syksyllä. Olen tähän asti säästänyt kaikki vaatteet, mutta eivät ne enää kovin kauaa mahdu mihinkään (varsinkaan tässä asunnossa). 

Mutta tällaisia kuulumisia meiltä. :) Olen myös innokkaasti viettänyt aikaa takapihalla ja yrittänyt luoda jonkinlaista puutarhaa sinne. Alue on nyt viimeinkin aidattu, joten koirat pääsevät hyödyntämään sitä. Terassikalusteemme matkasi viime vuonna talon myynnin yhteydessä vanhemmilleni ja he lupasi tuoda synttäreiksi ne takaisin. Päätettiin muuten lähteä loppuviikosta taas leffaan oikein Tampereelle saakka. Ei tästä kauaa ole kuin kävimme katsomassa 2 Fast & 2 Furiousin ja nyt olisi vuorossa Piraatit. 

______________________________

SEURAATHAN JO Facebookissa?

Tai hyppää mukaan INSTASSA!

Kommentit

Suositut tekstit