California dreaming: lennot buukattu!

Vihdoinkin, jotain mitä odottaa. Eikä ihan mitä tahansa, vaan matkaa Los Angelesiin! Onkos teillä millaisia kesäreissuja tulossa jos vaikka Suomen kesä on jälleen yksi murhenäytelmä?

Lennot on siis ostettu heinäkuulle. Matkaamme yhden pysähdyksen taktiikalla, en raaskinut millään ostaa suoria Finskin lentoja, koska ne oli useamman satasen kalliimmat ja jo nyt jouduimme pulittamaan niistä aikamoisen hinnan. Siihen aikaan kun lensin Jenkkeihin ensimmäistä kertaa niin lennot olivat jonkinlaisessa tarjouksessa useampi kuukausi ennen lähtöä ja ne kustansi vain 600 euroa sisältäen menopaluun per henkilö. Nämä juuri ostetut olivat kuitenkin ehdottomasti kalleimmat lennot mitä olen ostanut, edes Meksikoon lentäminen ei maksanut näin paljoa.

Tämä on itselleni ihan unelmakohde, miehelle ensimmäinen kerta Yhdysvalloissa. Itse olen käynyt aiemminkin, koska minulla asuu sukulaisia siellä. Isoimmista kaupungeista mm. Boston, New York ja Miami on nähty, joten Losi on semmonen loppuhuipennus. Meillä oli suunnitelmissa mennä Losiin häämatkalla samalla kun menemme Meksikoon, mutta lopulta päätimme, että haluamme keskittyä koko rahan ja kahden viikon edestä vain yhteen maahan, koska kuinka usein tällaisia matkoja tulee tehtyä. No ei usein, häämatkasta tulee pian täyteen kolme vuotta. Aloimme kuitenkin pian sen jälkeen säästämään tätä matkaa varten. Matkakassaa on kerryttänyt myös veronpalautukset ja loput häälahjarahat. Ja muutenkin oli semmoinen tunne, että nyt tai ei koskaan. Ei tällaiseen kohteeseen tule lähdettyä ison perheen kanssa, aika moni tekeminen voisi jäädä lasten takia välistä ja onhan se ihan älyttömän kallista. Enkä ole nyt menossa kesätöihin, joten loman saannista ei tarvitse stressata.

 

Mutta nyt tarvitsenkin teidän apua, etsinnän alla on hotelli ja hyvän sellaisen hankkiminen ei ole tuon kokoluokan kaupungista mikään helppo juttu! Ilmianna omat hyvät kokemuksesi?

 

Tarkoitan lähinnä sitä, että emme tule majoittumaan mihinkään Ritz-Carltoniin, mutta haluamme silti ympärillemme tasoa ja turvallisuutta. Kaikki kenen kanssa olen aiheesta puhunut, painottaa sitä, ettei kovin edullista hotellia kannata ottaa ja sijainti pitää muutenkin olla hyvin mietitty, koska siellä on niin paljon rikollisuutta. Ei paljoa naurata jos joudumme tietynlaiselle seudulle tai vaikkapa ihan törkeän kauas kaikesta. Tosin Losissa ollaan joka tapauksessa kaukana aina jostakin, koska se on aivan järisyttävän suuri osa-valtio. Pelkästään se Losin alue on sellainen, että auton vuokraus on pakollista ja siinäkin saa varautua istumaan tuntitolkulla. Olisikin etu jos hotellilla olisi ilmainen parkkialue (tai parkkialue ylipäätään). Taksirahat säästää kätevästi siten, että vuokraa auton kentältä.

Olen jo jonkin verran katsellut eri alueita ja Santa Monica tai Venice Beach tuntuu kivalta seudulta. Mikäli taas mennään lähemmäs keskustaa niin varmaan perus Hollywoodin alue olisi vielä suht budjettiin mahtuvaa. Mitä muita alueita voisi ajatella? Joka tapauksessa hotellista saa pulittaa helposti pari tonnia loman ajalta. Aamiaisen sisältyminen hintaan olisi ehdoton vaatimus, mutta kyseessä on kuitenkin sellainen loma etten usko all-inclusiven toimivan tässä tapauksessa. Otan kaikki vinkit vastaan koskien majoittumista, mielellään pysymme samassa paikassa koko matkan ajan vaikka aluksi ajattelimme yhden yön reissua Las Vegasiin, mutta katsotaan nyt sitä vielä.. Lisähuolia aiheuttaa myös se, että mikä sivusto nykyään on luotettava hotellivarauksen tekemiseen (nyt kun on ollut niitä rahat meni luottokortilta-tapauksia). Kyllä me siellä tekemistä keksitään ja osataan etsiä nähtävyyksiä, mutta tämän majoittumisasian kun saisi alta pois niin voisi alkaa fiilistellä ihan todenteolla tulevaa kesää! 

Nämä postauksen kuvat ovat Meksikosta, Cancunista. Näytti aika upeita rantoja olevan Enkelten kaupungissakin. Kaupunki -ja rantaloma on kyllä aina varma yhdistelmä! :)

______________________________

SEURAATHAN JO Facebookissa?

Tai hyppää mukaan INSTASSA!

Kommentit

Suositut tekstit